Sebuah Blog Yang Tercipta Untuk Memberikan Informasi Mengenai Lirik Lagu Metal, Dan Lain-Lain....

Senin, 03 Desember 2012

LYRICS UNDERGOD-LAIN SAUKUR RAHEUT


# Naha Aing Salah
Mun Aing Nyaah Ka Sia
Nepi Ngorbankeun Harta, Barang, Jeung Harga
Nepi Poho Gawe
Poho Babaturan
Ajang Sia

## Emang Aing Sengsara
Teu Bisa Mere Harta
Tapi Sia Kudu Mikir
Cinta Lain Kitu Carana !!!
Cinta Lain Kitu Carana !!!

### (Raheut... Lain Saukur Raheut
Hate Aing Rujad
Gara-Gara Sia
Raheut... Lain Saukur Raheut
Hate Aing Rusak Gara-Gara Sia 2x)

Back To #-##

Ari Eneng Naha Ngabojretkeun Akang
Akang Teh Salah Naon Ka Eneng
Akang Teh Geus Beak Beka Ka Eneng
Beak Harta, Sawah, Imah
Jeung Sagalana
Ngabelaan Eneng
Tapi Eneng Geus Nyalingkuhan Akang,
Akang Mah Nyeuri Hate

Montong Sia Asa Payu Ka Lalaki
Montong Cangkeng Awak Tomboy
Naha Sia Nyalingkuhan Aing
Ari Aing Salah Naon

(Abong Bool Denok
Abong Awak Montok
Abong Payu Koplok 4x)

Back To ###

Ngeunah Sia Koplok....